nl-square-outline

Wij spreken
Nederlands

uk-square-outline

We speak
English

ge-square-outline

Wir sprechen
deutsch

es-square-outline

Nosotros hablamos
español

it-square-outline

Noi parliamo
italiano

ru-square-outline

Русскоговорящие
профессионалы

fr-square-outline

On parle
francais

La Maison Amsterdam

Over Radiesse

Radiesse is een niet-permanente rimpelvuller gemaakt van synthetische calcium-hydroxylapatiet (CaHa) microdeeltjes in een gel op waterbasis. CaHa en de bestanddelen calcium en fosfaat komen ook voor in het lichaamseigen weefsel zoals tanden en botten en is daarom volledig biocompatibel; er is dus voorafgaand aan een behandeling geen allergietest nodig.

Wanneer Radiesse in de huid wordt ingebracht duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtscontouren omhoog met direct een liftend effect en meer volume als resultaat. Voor een langdurig effect stimuleren de microsferen de aanmaak van lichaamseigen collageen, wat de volumetoename nog verder versterkt.

Radiesse is biologisch afbreekbaar en wordt daarom in verloop van tijd veilig en op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. De resultaten zijn bij de meeste mensen één tot anderhalf jaar zichtbaar.

radiesse-schema
Drukwerk
drs.anwas

Cosmetisch specialist: Drs. Thio

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen.

Gecertificeerd cosmetisch arts
Sinds 2008 is drs. Thio lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Zo bent u dus bij Drs. Thio verzekerd van een goede en betrouwbare behandelaar!

Voordelen van Radiesse

Handverjonging

Ook de handen beginnen gaandeweg onze leeftijd te verraden. Aders en pezen aan de bovenkant van de hand worden meer zichtbaar naarmate de jaren verstrijken, doordat de onderhuidse vetlaag steeds dunner wordt.

Wanneer uw huid volume verliest, kan Radiesse de oplossing zijn.

Liquid facelift

Wanneer Radiesse in de huid wordt ingebracht duwt de gel-matrix van calcium fosfaat microsferen de gezichtscontouren omhoog met direct een liftend effect en meer volume als resultaat. Onze arts van beoogt hierbij een zo natuurlijk mogelijk effect te creëren.

Geen rimpels meer

Radiesse zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en gladder wordt.

Gemiddeld duurt een behandeling 10 tot 20 minuten. Daarna kunt u uw dagelijkse activiteiten gewoon weer hervatten.

Weg met rimpels in 10 minuten

  • Intake

    Plan een gratis intake met de arts die u ook behandelt. Uw wensen en verwachtingen worden besproken. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

  • Behandeling

    De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. De meeste mensen ervaren de injecties als een speldenprikje en of licht/branderig gevoel.

  • Resultaat

    Na een paar dagen ziet de huid er weer ontspannen uit. De rimpels worden minder diep of verdwijnen zelfs geheel. In twee weken is dit effect optimaal. 

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op
020 79 20 792

Veelgestelde vragen

Wij snappen dat u een hoop vragen kan hebben over de Radiesse behandelingen. Wordt u door al die vragen tegen gehouden om uw beauty ideaal na te streven en wilt u uw vragen graag beantwoordt hebben? Wij hebben daarom deze pagina voor u. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Radiesse behandelingen die wij beantwoordt hebben voor u. 

 

Heeft u toch nog een vraag maar staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, zodat wij uw vraag alsnog kunnen beantwoorden of stel u vraag direct in de chat aan een expert. Hierdoor blijft u niet met vragen zitten die u liever beantwoordt had willen hebben.

Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan inspuitingen met niet-permanente rimpelvullers zoals Radiesse, maar aan andere ingrepen.

De correctie zal langzaam maar zeker verdwijnen. Uiteindelijk zal uw huid er uitzien zoals voor de behandeling. Vervolgbehandelingen zorgen voor behoud van het resultaat.

Radiesse mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente fillers of implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied.

 

 

Deze zogenaamde overcorrectie wordt door de artsen van Wrinkless voorkomen door met een juiste dosering te werken en de behandeling in stappen uit te voeren, zodat tussentijds het effect beoordeeld kan worden.

In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Het gaat hier echter altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn.

Radiesse is een niet-permanente rimpelvuller op natuurlijke basis, die volledig biologisch afbreekbaar is. In het zeldzame geval dat er een klein bobbeltje ontstaat, dan is dit vrijwel nooit zichtbaar, maar alleen voelbaar. Meestal verdwijnt het binnen een paar dagen, en in het uiterste geval binnen twee maanden.

Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling?  Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.