La Maison Amsterdam

De allerhoogste kwaliteit hairextensions gemaakt van mensenhaar

Wie droomt er niet van een chique, volumineus kapsel? Wat als we je vertelden dat die droom kan uitkomen? Met onze hairextensions bieden wij u een langer, volumineuzer en natuurlijker kapsel, gespecialiseerd naar uw wensen. 

La Maison Amsterdam werkt alleen met hairextensions van de hoogste kwaliteit gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Met speciale technieken worden de extensions vastgezet en in het originele haar gevlochten.

Extensielle/Topexelle Extensions

De allerhoogste kwaliteit hairextensions

La Maison gebruikt ook extensions van Extensielle. De microringen van Extensielle zijn een perfecte oplossing voor uw extensions, want deze zijn de kleinste op de markt. De ringen zijn 55% kleiner dan de klassieke microringen en daardoor zo goed als onzichtbaar. Door een unieke anti-glij en beschermingslaag aan de binnenkant van de microringen blijven deze goed zitten en beschadigen ze het haar niet.

La Maison Amsterdam werkt alleen met hairextensions van de hoogste kwaliteit gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Met speciale technieken worden de extensions vastgezet en in het originele haar gevlochten. Bij dit proces worden geen lijm of andere chemicaliën gebruikt, dus je eigen haar wordt niet beschadigd. De extensions zitten stevig vast en je kunt je haar wassen en kammen zoals je gewend bent. Uiteindelijk zal uitgroeien verschijnen en de weefsels weer teruggeplaatst worden. Op deze manier - en met de juiste verzorging - kun je relatief goedkoop lang genieten van je natuurlijk ogende, chique kapsel.

EXTENSIELLE

The Best Quality in Hairextensions

Hairextension van La Maison Amsterdam

Wat hairextensions bij La Maison Amsterdam zo bijzonder maakt is dat je na de inzetbehandeling geen verschil voelt of ziet met jouw eigen haar. Ontdek onze unieke procedure.

LaMaison_9573-circle

1. Intake/adviesgesprek

Één van onze hairextension professionals kijkt naar jouw mogelijkheden en geeft advies over type, hoeveelheid en lengte. Dit advies is afhankelijk van jouw wensen, haartype, haarlengte en haarvolume.

extensions-types-circle

2. Kies jouw extensions

Afhankelijke van het advies van onze professional en jouw voorkeur kies je het type bevestiging dat gebruikt gaat worden. Ga je voor vlechttechniek of micro-rings?

Portfolio-Hairextensions-Amsterdam-6-circle

3. Extensions plaatsen

Onze professional plaatst de extensions met de gekozen techniek. Afhankelijk van jouw wensen kunnen de extensions zorgen voor meer lengte, volume of beide.

banner-hair-extensions-1-circle

4. Perfecte afwerking

Voor het meest natuurlijke eindresultaat kunnen de hairextentions behandeld worden als jouw eigen haar. Zo worden jouw hairextentions geknipt of meegekleurd met een balayage of highlights.

la-maison-30-4-39-sq-circle

5. Verzorging/Onderhoud

Doordat je haar groeit groeien de extensions langzaam mee naar beneden. Kom tussen de 6-8 weken langs om de extensions omhoog te plaatsen en eventueel voor een nieuwe perfect finish.

VOOR & NA

Resultaten

De eindresultaten van onze hairextensions zijn niet te onderscheiden van echt haar. Na het inzetten kunnen de extensions zoals echt haar in model geknipt en gekleurd worden.

HairExtensions-BA-1
HairExtensions-BA-2
HairExtensions-BA-3

INTAKE & ADVIES

Wat is voor jouw mogelijk?

De eindresultaten van onze hairextensions zijn niet te onderscheiden van echt haar. Na het inzetten kunnen de extensions zoals echt haar in model geknipt en gekleurd worden.

Jouw haar

Haar lengte
Voor het plaatsen van hairextensions is een minimale lengte nodig. Het haar moet minimaal over de oren vallen om op een goede en onzichtbare manier extensions te plaatsen. Afhankelijk van de huidige haarlengte wordt de bevestigingsmethode en het aantal te gebruiken hairextensions geadviseerd.

Haar dikte
De dikte van het haar is belangrijk voor het kiezen van de juiste bevestigingsmethode. In combinatie met jouw wensen kijken we welke bevestigingsmethode het beste resultaat kan bieden en hoeveel extensions er nodig zijn om te plaatsen.

Haar conditie
Tijdens het adviesgesprek wordt ook gekeken naar de conditie van het eigen haar. Het eigen haar moet een goede conditie hebben om hairextensions te plaatsen. Afhankelijk van de haarconditie wordt de bevestigingsmethode en het aantal te gebruiken hairextensions geadviseerd.

Jouw wensen

Meer lengte
Hairextensions worden in de meeste gevallen toegepast als verlenging van het eigen haar gewenst is. Het haar kan met extensions verlengd worden tot een lengte van 50cm.
 
Meer volume
Hairextensions kunnen niet alleen gebruikt worden om het haar te verlengen maar ook om het haar meer volume te geven. Ben je wel tevreden over jouw haarlengte maar wil je meer volume? Het kan met hairextensions. Het haar voelt natuurlijke voller en rijker.
 
Haarverlenging & Haarvolume
Een combinatie van meer lengte en meer volume is een veel gewenst eindresultaat. Met het plaatsen van de extensions wordt op een onzichtbare en natuurlijke manier meer lengte en volume aan jouw eigen haar toegevoegd.
 
Knippen en kleuren
Na het plaatsen in het mogelijk om de hairextensions in het gewenste model te knippen en te kleuren. Doordat de hairextentions behandeld worden als jouw eigen haar voelen ze niet als hairextentions. Zo worden jouw hairextentions in model geknipt en meegekleurd met een balayage of highlights.

WAT PAST BIJ JOU?

(Mini) Micro-rings of vlechttechniek

Beide methodes zijn perfect voor gezonde haarextensies en gebruiken geen warmte of lijm voor bevestiging. De hair extensions kunnen tussen 6-8 weken in je haar blijven, waardoor het effectieve methodes zijn voor haarverlenging is voor langdurig dagelijks gebruik.

microrings-1

(Mini)Micro-rings

La Maison maakt gebruik van de unieke Extensielle micro-ringen. Deze zijn 55% kleiner dan de klassieke microring en zo goed als onzichtbaar. Met de unieke beschermings- en anti-glijlaag blijven deze en de extensions stevig vast zitten en beschadigen ze de haren nooit. Dit unieke concept biedt 100% garanderen dat er 0.00 % beschadiging zal zijn aan het eigen haar.

vlechtwerk

Vlechttechniek

Extensions laten zetten met de vlechttechniek is een populaire manier van plaatsen. Er wordt een klein vlechtje op de hoofdhuid gevlochten en daar wordt de extension-weave aan bevestigd. Afhankelijk van de dikte van het haar worden 2-3 vlechtjes op het hoofd geplaatst. Hieraan worden de extensions bevestigd.

la-maison-10-jaar-black

La Maison Amsterdam viert 10 jarig bestaan

La Maison Amsterdam biedt als flagship store van La Biosthétique al 10 jaar hoogwaardige behandelingen voor haar, haarextensions, haarherstel, welness en schoonheid, maar ook cosmetische behandelingen voor huidverbetering en huidverstrakking.

Onze hair extension specialisten

Kwaliteit en vakmanschap staan bij La Maison Amsterdam hoog in het vaandel. Daarom werken er enkel gespecialiseerde vakmensen.

maria-square-image

Maria

brigitte-square-image

Brigitte

Morgan

Morgan

cristina-square-image

Christina

olga-square-image

Olga

la-maison-extensions-slideshow-1

MENSELIJK HAAR

De allerbeste kwaliteit extensions

Hair Extensions Amsterdam werkt enkel met de hoogste kwaliteit extensions. Doordat deze unieke extensions perfect overeenkomt Europese haar vergeten veel klanten bijna dat ze een verlenging hebben. Omdat het zo’n fantastische en comfortabele manier van dragen is, kan je enkel maar genieten van een volle haarbos.

Niet schadelijk voor haar en hoofdhuid

Onzichtbare bevestiging

Alleen echt mensenhaar

Perfect eindresultaat

Knippen en kleuren mogelijk

Ervaringen van klanten

Lees hoe onze klanten een bezoek aan La Maison Amsterdam ervaren. Echte ervaringen van echte mensen. Klanten waarderen een bezoek aan La Maison Amsterdam gemiddeld met 4,5 sterren.

Klantervaringen

4.6

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4,6 sterren.

Gebaseerd op Google Reviews (165 reviews)

photo-2-square

Kate

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met het resultaat elke keer dat ik mijn haar aan het La Maison-team toevertrouw. Iedereen in het team is absoluut geniaal, professioneel en erg aardig. Het laatste kapsel van Brigitte was gewoon magie: ik was niet erg gedetailleerd in het uitleggen wat ik wilde, maar ze voelde mijn persoonlijkheid / humeur en stylde mijn haar precies zoals ik dat een aantal jaren probeerde, en ze deed het perfect!

 

 

photo-3-square

Elena

Ik heb zoveel complimenten gekregen van mijn vrienden! Zag het haar van andere klanten gedaan worden en was aangenaam verrast door de transformatie. Iedereen zag er geweldig uit.

photo-4-square

Tanja

Bijzonder! Ik rijd al 1,5 jaar elke 4 weken naar Amsterdam om mijn haar te kleuren. Er worden ook extensions geplaatst. Doordat dit met de hand is gevlochten, loopt mijn haar geen schade op en ziet het er heel natuurlijk uit. Ook al wordt het geverfd, mijn haar heeft er nog nooit zo gezond uitgezien.

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste hairextensions

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Meer dan hairextensions

La Maison Amsterdam staat voor 'The Culture of Total Beauty'. Mooi glanzend haar, een stralende huid, je goed voelen. Natuurlijke en zichtbaar effectieve producten en behandelingen. Ontdek onze specialisaties.

la-maison-square-labio-model

Haarbehandelingen

Een haarbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke aanpak, deskundig advies, een professionele houding, een verwendienst en de effectieve producten van La Biosthétique maken van elk bezoek aan La Maison Amsterdam een unieke en complete ervaring.

cosmetic-la-maison

Beautybehandelingen

Als flagshipstore van La Biosthétique zijn wij helemaal thuis in beautybehandelingen. Wenkbrauwen, Wimpers (lash-lift of extensions), Make up, Dermosthetique, en een groot aanbod aan Facials. Het volledige assortiment van La Biosthétique is verkrijgbaar in onze salon. 

washing-client

Hoofdhuid

Voor iedereen die geen gemakkelijke hoofdhuid heeft of hoofdhuidproblemen (roos, jeuk, schilfertjes, droog, pijnlijk) heeft La Maison Amsterdam zeer effectieve behandelingen en producten. Onze specialisten doen een diagnose van de hoofdhuid en helpen met de juiste behandelingen en producten om uw hoofdhuid te verzorgen en te herstellen.

Veelgestelde vragen

Allereerst wordt met de hand een dun vlechtje tegen de hoofdhuid gevlochten. Daar worden de Hair Extensions nauwkeurig met naald en draad aan vastgemaakt. Vervolgens worden de extensions geknipt, zodat ze mooi en natuurlijk in je eigen haar vallen.

Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten, die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

Het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of het uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk.

De extensions zijn dusdanig ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

Het doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de weaves wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

Onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vast zitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult. vallen.

Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.

Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen, en eventueel stylen.

De weaves zijn geschikt voor elk haartype, maar de hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen.

De Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. De specialisten bij La Maison zijn kunnen alleen de extensions plaatsen maar, omdat het gespecialiseerde kappers zijn, kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Het eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison.

Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd.

Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen.

Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur.  Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 9 languages

laguage-flags-9