Skip to content
logo-la-maison@2x

Hair Extensions

djarling-model-2

Djarling Hairextensions

Bij La Maison Amsterdam gebruiken we Djarling Hairextensions. Deze zijn in 1988 ontwikkeld door de Deense Jette Djarling. De hairextensions en het systeem zijn van hoge kwaliteit en de beste in de markt.

Djarling Hairextensions bestaan uit 100% echt haar en zijn een mix van Indiaas en Europees. Hierdoor komt zowel de kracht als de zachtheid op een natuurlijke en elegante manier overeen met het Nederlandse haar.

extensielle-extentions

Extensielle Extensions

La Maison gebruikt ook extensions van Extensielle. De microringen van Extensielle zijn een perfecte oplossing voor uw extensions, want deze zijn de kleinste op de markt. De ringen zijn 55% kleiner dan de klassieke microringen en daardoor zo goed als onzichtbaar.

Door een unieke anti-glij en beschermingslaag aan de binnenkant van de microringen blijven deze goed zitten en beschadigen ze het haar niet.

Anouska Wink krijgt hairextensions

Benieuwd wat u van onze hairextensions kunt verwachten? We geven u graag een voorproefje in de onderstaande video. Voor verdere vragen neemt u gerust contact met ons op.

Onze haarspecialisten

Kwaliteit en vakmanschap staan bij La Maison Amsterdam hoog in het vaandel. Daarom werken er enkel gespecialiseerde vakmensen.

maria

Maria

lewis

Lewis

mikki

Mikki

birgitte

Birgitte

morgan

Morgan

sanne

Sanne

olga

Olga

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste schoonheidsbehandelingen

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere een complete belevenis. U voelt zich goed en dat laat zich zien.

Onze hair-extensions zijn mooier en beter voor uw haar

Meet weten over onze hairextensions? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

Meer dan hairextensions

La Maison Amsterdam staat voor 'the Culture of Total Beauty. Mooi glanzend haar, een stralende huid, je goed voelen. Natuurlijke en zichtbaar effectieve producten en behandelingen. Ontdek onze specialisaties.

model-la-maison

Haar

Een haarbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke aanpak, deskundig advies, een professionele houding, een verwendienst en de effectieve producten van La Biosthétique maken van elk bezoek aan La Maison Amsterdam een unieke en complete ervaring.

wenkbrouwen-en-wimpers

Beauty

Als flagshipstore van La Biosthétique zijn wij helemaal thuis in beautybehandelingen. Wenkbrauwen, Wimpers (lash-lift of extensions), Make up, Dermosthetique, en een groot aanbod aan Facials. Het volledige assortiment van La Biosthétique is verkrijgbaar in onze salon. 

abc-salon-2

Cosmetisch

Ook met (kleine) cosmetische behandelingen helpen wij u graag. Of het nu gaat om pijnloze rimpelvermindering zonder injecties of operatie, of juist om fillers, botox of een facelift. We beschikken over gespecialiseerde doktoren, specialisten en de beste en nieuwste behandelapparatuur.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.