TEAM

birgitte

BRIGITTE

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. “Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.” Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding in Londen bij Vidal Sassoon: “Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.” In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. “Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.”

maria

Maria

Maria is de expert op het gebied van hearweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Djarling Hair in Denemarken. Maria is creatief en inspirerend. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Ze geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

lewis

Lewis

Lewis is een natuurtalent en heeft al vanaf jonge leeftijd een passie voor haar. De training met Vidal Sassoon aan het begin van zijn carrière heeft hem een goede basis gegeven voor precisie-snijtechnieken. Daarna ging hij aan de slag als snij-expert voor één van de beste salons in Londen, waar hij werkte met veeleisende klanten met verschillende achtergronden. Lewis heeft, na in verschillende landen in Europa te hebben gewoond, een brede visie op stijl en mode ontwikkeld en hij verheugt zich erop zijn unieke ervaring bij klanten in La Maison Amsterdam in parktijk te brengen.

morgan

Morgan

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze het haar nu moet stylen voor een shoot, mode evenement of een glamour kapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden, niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional kun je wel begrijpen dat gezond haar en een goede kwaliteit van producten een van haar passies is. Door deze passie kun je rekenen op een mooie en gezonde bos haar. Morgan streeft er naar om de trends voor te zijn om zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor style je ook wil van haute-couture tot high-Street, Morgan laat je stralen.

mari

Mari

Mari is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Daar begon zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld. Dat is gelukt en nu kunt u Mari boeken als haarstylist of make-upartist bij La Maison Amsterdam.

mikki

Mikki

Mikki is van jongs af aan al bezig met het knippen van haar. Het kappersvak is een passie die in haar zit sinds haar geboorte! Mikki is bij La Maison komen werken om mensen de perfecte look te geven en om geïnspireerd te worden door de creativiteit in onze salon. Ze heeft de Wella Trend Vision Young Award gewonnen en heeft backstage gewerkt bij Wella en diverse magazines. Tevens heeft ze een eigen kapsalon gehad in Haarlem. Mikki is gespecialiseerd in kleuren, knippen, opsteken en stylen. Als kers op de taart is make-up tevens een specialisatie van haar. Je kunt bij Mikki dus terecht voor de ‘full treatment’!

olga

Olga

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont al sinds lange tijd in Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extensions professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

sanne

Sanne

Sanne is een opkomend talent uit het oosten van het land, waar ze het vak van knip- en kleurspecialist heeft geleerd. Tegenwoordig is Sanne te boeken bij La Maison, waar ze geschoold is volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

La Maison Amsterdam

La Maison Amsterdam is een heren- en dameskapper in de Jordaan waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen met een geweldig eindresultaat. Mooi glanzend haar, een stralende huid, de perfecte look.

 

The Culture of Total Beauty. Dat is de filosofie van La Biosthétique: je goed voelen en er goed uitzien. De natuurlijke producten van La Biosthétique zijn zichtbaar effectief. Of het nu gaat om styling of de behandeling van hoofdhuidproblemen als roos. La Maison is een stijlvolle kapsalon aan de Rozengracht 215 in het centrum van Amsterdam en zeven dagen per week open, dus ook op zondag.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.