Team_brigitte

BRIGITTE

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. “Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.” Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding in Londen bij Vidal Sassoon: “Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.” In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. “Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.”

Team_maria

MARIA

Maria is de expert op het gebied van hearweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Djarling Hair in Denemarken. Maria is creatief en inspirerend. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Ze geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Team_frank

FRANK

Frank heeft een indrukwekkende staat van dienst als kapper en topstylist in zowel binnen- als buitenland. In zijn dertigjarige loopbaan kwamen vele nationale en internationale sterren over de vloer. Frank is meerdere keren genomineerd voor onder andere de Coiffure Awards en de Color Throphy. Tevens is hij verschillende keren Nederlands kampioen geweest in diverse categorieën. Hij heeft regelmatig het haar en de make-up verzorgd bij grote fashion shows van bekende couturiers zoals Jaap Rijnbende en Paul Schulten. Frank is van alle markten thuis. Hij is goed in technisch knippen, draait zijn hand niet om voor freestyle en stelt de perfecte haarkleur voor u samen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het opsteken van haar en bruidshaar.

Team_lewis

LEWIS

Lewis is een natuurtalent en al sinds jonge leeftijd in de ban van haar. Zijn opleiding bij Vidal Sassoon in het begin van zijn carrière gaf hem een stevige basis voor modelknippen. Na zijn opleiding ging hij werken als modelspecialist bij een van de beste salons in Londen, waar hij werkte voor de meest uiteenlopende klanten. Hij heeft in verschillende landen in Europa gewoond en heeft hierdoor een brede kijk op stijl en mode. Hij verheugt zich erop om zijn unieke ervaring nu ook te gebruiken voor de klanten van La Maison Amsterdam.

Team_morgan

MORGAN

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze het haar nu moet stylen voor een shoot, mode evenement of een glamour kapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden, niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional kun je wel begrijpen dat gezond haar en een goede kwaliteit van producten een van haar passies is. Door deze passie kun je rekenen op een mooie en gezonde bos haar. Morgan streeft er naar om de trends voor te zijn om zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor style je ook wil van haute-couture tot high-Street, Morgan laat je stralen.

mari

MARI

Mari is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Daar begon zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld. Dat is gelukt en nu kunt u Mari boeken als haarstylist of make-upartist bij La Maison Amsterdam.

Team_mark

MARK

De roots van haar- en kleurspecialist Mark liggen in Drenthe, maar inmiddels woont en werkt hij al jaren in Amsterdam. Mark volgde de kappersopleiding en diverse cursussen en trainingen om het métier perfect in de vingers te krijgen. Het leverde hem al een nominatie voor de Coiffure Award op. De energieke Mark (turnen is zijn andere passie) wil dat zijn klanten zich goed voelen over hun uiterlijk. “Je kan mensen in korte tijd er helemaal anders uit laten zien. Soms komt iemand met een bad hair day bij La Maison Amsterdam binnen en wandelt na de behandeling helemaal happy naar buiten.”

Team_Olga

OLGA

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont al sinds lange tijd in Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extensions professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

Team_Sanne

SANNE

Sanne is een opkomend talent uit het oosten van het land, waar ze het vak van knip- en kleurspecialist heeft geleerd. Tegenwoordig is Sanne te boeken bij La Maison, waar ze geschoold is volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

Loading...

Make an appointment