Skip to content

TEAM

brigitte-la-maison

BRIGITTE

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. 'Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.' Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding bij Vidal Sassoon in Londen: 'Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.' In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. 'Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.'

maria-la-maison

Maria

Maria is de expert op het gebied van hairweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Djarling Hair in Denemarken. Naast hairweaves is Maria ook bedreven in het zetten van lash extensions en lash lifts. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Maria geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

lewis-la-maison

Lewis

Lewis is een natuurtalent en heeft al vanaf jonge leeftijd een passie voor haar. De training met Vidal Sassoon aan het begin van zijn carrière heeft hem een goede basis gegeven voor precisie-kniptechnieken. Daarna ging hij aan de slag als knip-expert voor één van de beste salons in Londen, waar hij werkte met veeleisende klanten met verschillende achtergronden, en tevens bedreven raakte als kleurspecialist. Lewis heeft, na in verschillende landen in Europa te hebben gewoond, een brede visie op stijl en mode ontwikkelt en hij verheugt zich erop zijn unieke ervaring bij klanten in La Maison Amsterdam in parktijk te brengen.

morgan-new

Morgan

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze haar nu moet stylen voor een shoot, mode-evenement of een glamourkapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden: niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional weet je als klant dat bij Morgan in goede handen bent. Morgan streeft ernaar om trends voor te zijn en zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor haarstijl je ook wenst. Morgan laat je stralen.

mari-la-maison

Mari

Mari is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Daar begon zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met de wereld. En of dat gelukt is! U Mari boeken als haarstylist of make-upartist bij La Maison Amsterdam.

olga-la-maison

Olga

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont sinds enige jaren Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extension professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique. Verder is ze een expert op het gebied van wimperpermanent en -extensions.

sanne-la-maison

Sanne

Sanne is een opkomend talent uit het oosten van het land, waar ze het vak van knip- en kleurspecialist heeft geleerd. Tegenwoordig is Sanne te boeken bij La Maison, waar ze geschoold is volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

yuyu

Yuyu

Yuyu is een topstylist die getraind is in Los Angels. Ze heeft gewerkt met acteurs en actrices zoals Christina Lidner, Taylour Paige en Jack Kilmer. Ze was de hoofdstylist bij Los Angeles Vegan Fashion Week. Haar creaties hebben in Amerikaanse bladen zoals Man of Metropolis, Lucy’s Magazine en Amazing Magazine gestaan. Yuyu's specialiteiten omvatten o.a. het knippen en stylen van trendsettende kapsels.

richelle

Richelle

Richelle is een afgestudeerde schoonheidsspecialist die zich heeft gespecialiseerd in wenkbrauwen. Ze is opgeleid tot Skin therapeut bij La Biosthetique. Ook geeft ze geweldige lichaamsbehandelingen waar ontspanning en resultaat bij haar op 1 staan. Tijdens haar stage heeft ze al veel ervaring opgedaan in het geven van lichaams- en gezichtsbehandelingen. Op het gebied van wenkbrauwen en lichaamsbehandelingen bent u bij Richelle aan het juiste adres.

alisa

Alisa

Alisa is gepassioneerd om ervoor te zorgen dat jij de allermooiste huid krijgt. Haar werkwijze als getrainde La Biostheticien gaat dieper dan enkel een gezichtsbehandeling, meer omvat een voltallige holistische aanpak. Alisa kijkt haar het lichaam als het geheel en ziet de huid als een weerspiegeling van wat er binnen in het lichaam gebeurt. Haar doel is om jou een moment van diepe ontspanning te verzorgen tijdens de behandelingen maar tegelijkertijd de huid hard laten werken aan verbetering. Zij neemt je graag mee op reis naar een gezonde, stralende en frisse huid. 

La Maison Amsterdam

La Maison Amsterdam is een heren- en dameskapper in de Jordaan waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen met een geweldig eindresultaat. Mooi glanzend haar, een stralende huid, de perfecte look.

The Culture of Total Beauty. Dat is de filosofie van La Biosthétique: je goed voelen en er goed uitzien. De natuurlijke producten van La Biosthétique zijn zichtbaar effectief. Of het nu gaat om styling of de behandeling van hoofdhuidproblemen als roos. La Maison is een stijlvolle kapsalon aan de Rozengracht in Amsterdam waar u zeven dagen per week welkom bent. 

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.