Team_brigitte

BRIGITTE

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. “Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.” Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding in Londen bij Vidal Sassoon: “Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.” In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. “Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.”

Team_maria

MARIA

Maria is de expert op het gebied van hearweaves, een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. Haar opleiding volgde ze bij Djarling Hair in Denemarken. Maria is creatief en inspirerend. Ze beheerst haar vak tot in de puntjes en gaat alleen voor het allerbeste. Ze geeft u graag een persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Team_morgan

MORGAN

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze het haar nu moet stylen voor een shoot, mode evenement of een glamour kapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden, niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional kun je wel begrijpen dat gezond haar en een goede kwaliteit van producten een van haar passies is. Door deze passie kun je rekenen op een mooie en gezonde bos haar. Morgan streeft er naar om de trends voor te zijn om zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor style je ook wil van haute-couture tot high-Street, Morgan laat je stralen.

mari

MARI

Mari is de bekendste make-upartist, hairstylist en kapper van Nederland. Al meer dan 25 jaar voert hij met passie en liefde zijn vakmanschap uit. Het begon allemaal in een salon in Brabant. Daar begon zijn droom. Hij wilde zijn creativiteit delen met heel de wereld. Dat is gelukt en nu kunt u Mari boeken als haarstylist of make-upartist bij La Maison Amsterdam.

Team_Olga

OLGA

Olga is Extensions specialiste en senior knip- en kleurstylist. Ze komt uit Moldavië, waar ze het vak tot in de puntjes heeft geleerd en woont al sinds lange tijd in Nederland. Hier heeft ze zich ontwikkeld tot één van de beste, in Extensielle micro ringen gespecialiseerde, hair extensions professional én is ze geschoold volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

Team_Sanne

SANNE

Sanne is een opkomend talent uit het oosten van het land, waar ze het vak van knip- en kleurspecialist heeft geleerd. Tegenwoordig is Sanne te boeken bij La Maison, waar ze geschoold is volgens The Culture of Total Beauty van La Biosthétique.

Loading...

Make an appointment