Team_brigitte

BRIGITTE

Brigitte is de drijvende kracht achter La Maison Amsterdam. “Je komt naar La Maison Amsterdam omdat je er goed uit wilt zien, maar het gaat ook om in balans zijn. Je goed voelen.” Brigitte weet waar ze het over heeft. Nadat ze in Amsterdam haar kappersvakdiploma had behaald, volgde ze een opleiding in Londen bij Vidal Sassoon: “Hij was een inspiratiebron. Daar heb ik geleerd om op een andere manier naar haar te kijken.” In La Maison Amsterdam komen Brigittes jarenlange ervaring en haar passie voor het kappersvak goed van pas. “Ik geef mensen graag persoonlijke aandacht, ik kijk naar het totaalbeeld en heb de expertise om te zien wat er mogelijk is met iemands haar en wat past bij de persoon.”

Team_frank

FRANK

Frank heeft een indrukwekkende staat van dienst als kapper en topstylist in zowel binnen- als buitenland. In zijn dertigjarige loopbaan kwamen vele nationale en internationale sterren over de vloer. Frank is meerdere keren genomineerd voor onder andere de Coiffure Awards en de Color Throphy. Tevens is hij verschillende keren Nederlands kampioen geweest in diverse categorieën. Hij heeft regelmatig het haar en de make-up verzorgd bij grote fashion shows van bekende couturiers zoals Jaap Rijnbende en Paul Schulten. Frank is van alle markten thuis. Hij is goed in technisch knippen, draait zijn hand niet om voor freestyle en stelt de perfecte haarkleur voor u samen. Daarnaast is hij gespecialiseerd in het opsteken van haar en bruidshaar.

Team_lewis

LEWIS

Lewis is een natuurtalent en al sinds jonge leeftijd in de ban van haar. Zijn opleiding bij Vidal Sassoon in het begin van zijn carrière gaf hem een stevige basis voor modelknippen. Na zijn opleiding ging hij werken als modelspecialist bij een van de beste salons in Londen, waar hij werkte voor de meest uiteenlopende klanten. Hij heeft in verschillende landen in Europa gewoond en heeft hierdoor een brede kijk op stijl en mode. Hij verheugt zich erop om zijn unieke ervaring nu ook te gebruiken voor de klanten van La Maison Amsterdam.

Team_morgan

MORGAN

Voor de beste en creatiefste kijk op betoverend haar en make-up moet je bij Morgan zijn. Of ze het haar nu moet stylen voor een shoot, mode evenement of een glamour kapsel moet creëren voor een avondje uit met je vrienden, niets is te gek. Bij elke behandeling is het doel perfectie. Als voormalig vertegenwoordiger van Revlon Professional kun je wel begrijpen dat gezond haar en een goede kwaliteit van producten een van haar passies is. Door deze passie kun je rekenen op een mooie en gezonde bos haar. Morgan streeft er naar om de trends voor te zijn om zo uniek mogelijk te blijven in de kapperswereld, wat voor style je ook wil van haute-couture tot high-Street, Morgan laat je stralen.

Team_mark

MARK

De roots van haar- en kleurspecialist Mark liggen in Drenthe, maar inmiddels woont en werkt hij al jaren in Amsterdam. Mark volgde de kappersopleiding en diverse cursussen en trainingen om het métier perfect in de vingers te krijgen. Het leverde hem al een nominatie voor de Coiffure Award op. De energieke Mark (turnen is zijn andere passie) wil dat zijn klanten zich goed voelen over hun uiterlijk. “Je kan mensen in korte tijd er helemaal anders uit laten zien. Soms komt iemand met een bad hair day bij La Maison Amsterdam binnen en wandelt na de behandeling helemaal happy naar buiten.”

Team_francesca

FRANCESCA

Say hi tegen onze London girl Francesca. Deze gepassioneerde hairstyliste zit inmiddels 11 jaar in het kappersvak. Opgeleid bij het gerenommeerde haarwalhalla Vidal Sassoon Londen waar ze haar vingervlugge techniek heeft weten te perfectioneren tijdens bekende tv- en fashionshows. Ze is continu op zoek naar mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen en weet het fijne van alle haar ins & outs. Waarom ze zo in love is met haar vak? Ze vindt het geweldig om te zien dat zij met haar haarcreaties mensen echt ziet opfleuren! Grijp je kans en maak kennis met Francesca.

Call us or make an appointment online