Skip to content

Over ons

La Maison Amsterdam is een kapper en schoonheidssalon voor dames en heren die sinds augustus 2012 is gevestigd aan de rand van de Jordaan in het centrum van Amsterdam. Oprichter en drijvende kracht is Brigitte van den Dungen-Schreurs. Zij zag dat er behoefte was aan een betaalbare en kwalitatief hoogstaande zaak met specialisten die van alle markten thuis zijn. Inmiddels is La Maison Amsterdam een begrip in de Jordaan en een voorloper in de markt.

Bij La Maison Amsterdam komt alles samen: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat. De salon is zeven dagen per week open, centraal gelegen, vlakbij de Westertoren en het Paleis op de Dam, en goed te bereiken.

over-ons-2
Over-ons

Kapsalon La Maison Amsterdam is méér dan ‘even naar de kapper gaan’.

Total Beauty Concept

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van La Biosthétique maken van elk bezoek aan La Maison Amsterdam een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit.

La Maison werkt volgens het Total Beauty Concept van La Biosthétique. Dit gaat uit van de samenhang tussen lichamelijk en geestelijk welzijn en fysieke schoonheid. Mooi glanzend haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

La Biosthétique heeft een breed scala aan verzorgingsmethodes om haar en (hoofd)huid in balans te brengen. Onze medewerkers zijn goed opgeleide kappers en kleur- en beautyspecialisten, getraind door La Biosthétique. Wij maken voor u het begrip ‘méér dan even naar de kapper gaan’ meer dan waar.

over-ons-3

DE BEHANDELING

De behandeling begint met een grondige analyse van het haar en de hoofdhuid. De gesteldheid wordt gemeten met speciaal door La Biosthétique ontwikkelde indicatoren voor de zuurgraad, het vet- en vochtigheidsgehalte en de mate van schilfervorming op de hoofdhuid. Op basis van de uitkomst krijgt u een deskundig advies over de verzorgingsmethode en producten van La Biosthétique. Daarmee kunnen de conditie van het haar en de hoofdhuid worden verbeterd en gezichtsveroudering tegengegaan.

Het uitgebreide assortiment van La Biosthétique varieert van verzorgende haar- en gezichtsproducten tot beschermende zonnecosmetica, make-up en voedingssupplementen.

Vervolgens worden uw haarwensen besproken en krijgt u advies over knippen, kleuren en stylen. Uw haar wordt gewassen met de eerder geadviseerde producten. Elke wasbeurt wordt afgesloten met een ontspannende hoofdhuidmassage. Nadat uw haar vakkundig is geknipt en gestyled, wordt desgewenst uw make-up opgefrist.

Voor mannen is er altijd een verkwikkende behandeling met een hot towel waarmee tegelijk kleine haartjes worden verwijderd. De make-uptips, touch-over en hot towel horen bij de extra service die La Maison biedt.

over-ons-4

SCHOONHEIDSBEHANDELING

La Maison Amsterdam biedt diverse kleine schoonheids- en verwenbehandelingen, zoals wenkbrauwen epileren en kleuren, wimpers verven en handmassage en verkwikkende en ontspannende gezichtsmassages.

Maar ook haarherstellende behandelingen met door La Biosthétique ontwikkelde intensieve maskers behoren tot ons pakket.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de uitgebreide reeks beauty- en verwenbehandelingen waar u uit kunt kiezen.

La Maison Amsterdam van La Biosthétique: the Culture of Total Beauty

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van La Biosthétique maken van elk bezoek aan La Maison Amsterdam een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. La Maison Amsterdam is gevestigd in het centrum van Amsterdam op de grens met Amsterdam West.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.