nl-square-outline

Wij spreken
Nederlands

uk-square-outline

We speak
English

ge-square-outline

Wir sprechen
deutsch

es-square-outline

Nosotros hablamos
español

it-square-outline

Noi parliamo
italiano

ru-square-outline

Русскоговорящие
профессионалы

fr-square-outline

On parle
francais

La Maison Amsterdam

Over Botox

Botuline toxine (Botox) is een natuurlijk eiwit dat wordt geproduceerd door de Clostridium Botulinum bacterie. Het eiwit zorgt voor een tijdelijke blokkade van de spier-zenuw overgang, waardoor de spieractiviteit vermindert. In de reguliere geneeskunde wordt een Botox behandeling gebruikt bij diverse neurologische aandoeningen. Al meer dan 20 jaar wordt het gebruik van Botox toegepast voor cosmetische doeleinden.

Na een paar dagen ziet de huid er meer ontspannen uit. De rimpels worden minder diep of verdwijnen zelfs geheel. In twee weken is dit effect optimaal. Bij de controle worden er na-foto’s gemaakt om het resultaat goed te kunnen beoordelen.

Drukwerk
drs.anwas

Cosmetisch specialist: Drs. Thio

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen.

Gecertificeerd cosmetisch arts
Sinds 2008 is drs. Thio lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Zo bent u dus bij Drs. Thio verzekerd van een goede en betrouwbare behandelaar!

Voordelen van Botox

Helpt tegen
zweten

Tevens wordt Botox veel gebruikt om overmatige transpiratie onder de oksels te behandelen (Botox dry). Het blokkeert de overgang van de zenuw naar de zweetklieren, waardoor wordt voorkomen dat de klieren zweet produceren.

Botox wordt onderhuids in de oksels geïnjecteerd, waardoor de zweetproductie 6 tot 12 maanden geremd wordt.

Helpt tegen migraine

Een meer medische toepassing van Botox is de behandeling van migraine en spanningshoofdpijn. Door de ontspanning van bepaalde gelaatsspieren neemt de mate en frequentie van de hoofdpijn af of verdwijnt zelfs.

Bij migraine heeft dit bij ongeveer de helft van de mensen een goed effect, bij spanningshoofdpijn vaker.

Helpt tegen
rimpels

Omdat Botox de oorzaak van deze rimpels aanpakt, namelijk de spieractiviteit, is het de meest effectieve behandeling en voorkomt het dat rimpels op langere termijn dieper worden. 

Bestrijd de 'beruchte' boze blik effectief met een Botox behandeling.

Botox is
zeer veilig

Botox wordt al bijna 40 jaar in de geneeskunde toegepast zonder ernstige bijwerkingen. Het is een geregistreerd geneesmiddel, dat uitgebreid is getest voordat het op de markt kwam.

Door de lage dosering die er wordt gebruikt zijn er vrijwel geen risico’s verbonden aan een cosmetische behandeling met Botox.

Weg met rimpels in 10 minuten

  • Intake

    Plan een gratis intake met de arts die u ook behandelt. Uw wensen en verwachtingen worden besproken. Dit gesprek is altijd gratis en vrijblijvend. 

  • Behandeling

    De behandeling duurt ongeveer 10 minuten. De meeste mensen ervaren de injecties als een speldenprikje en of licht/branderig gevoel.

  • Resultaat

    Na een paar dagen ziet de huid er weer ontspannen uit. De rimpels worden minder diep of verdwijnen zelfs geheel. In twee weken is dit effect optimaal. 

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op
020 79 20 792

Veelgestelde vragen

Heeft u interesse in een Botox behandeling? Wij snappen dat u een hoop vragen kan hebben over deze behandelingen. Wordt u door al die vragen tegen gehouden om uw beauty ideaal na te streven en wilt u uw vragen graag beantwoordt hebben? Wij hebben daarom deze pagina voor u. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Botox behandelingen die wij beantwoordt hebben voor u. 

Heeft u toch nog een vraag maar staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, zodat wij uw vraag alsnog kunnen beantwoorden of stel u vraag direct in de chat aan een expert. Hierdoor blijft u niet met vragen zitten die u liever beantwoordt had willen hebben.

"Wat kijk je boos!" Dit is een in de praktijk veelgehoorde opmerking. Vaak hebben mensen niet door dat ze de fronsspier aanspannen, waardoor ze onbedoeld een norse uitdukking hebben. Botox kan dat verhelpen door de activiteit van deze spier te verminderen.

Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan Botox, maar aan andere ingrepen. De enige uitdrukking die je bij normaal gebruik van Botox verliest is het boos kijken, en daar willen de meeste mensen juist vanaf.

Door het niet meer aanspannen van de spier die de rimpel veroorzaakt, heeft Botox juist een preventieve werking. Na een aantal behandelingen met Botox zult u ook zien dat de rimpels nog steeds minder diep worden. Als u ophoudt Botox te gebruiken zullen de rimpels in de loop van de tijd terugkeren naar hun oorspronkelijke diepte. Daarna pas zullen door het gebruiken van de spier de rimpels weer dieper worden.

Omdat het om overmatige transpiratie op één specifieke plek gaat, zal de zweetproductie niet ergens anders in het lichaam gecompenseerd worden. Dus u merkt alleen een droog gevoel in het behandelde gebied.

 

 

Dit is geen enkel probleem. Botox is geen rimpelvuller, maar een stofje dat de spier-zenuw overgang blokkeert. Het wordt rechtstreeks in de spier gespoten en niet, zoals een (permanente) filler, in de rimpel zelf. Het kan dus geen interactie aangaan met een filler die al in het gebied aanwezig is.

In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Ten eerste gaat het hier altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. Ten tweede is Botox geen filler, maar een spierontspanner, en kan het absoluut geen bobbels veroorzaken. Het is derhalve de veiligste injectable die er is.

In hoge concentraties is Botox inderdaad giftig. Dat geldt echter ook voor vrijwel alle andere geneesmiddelen, zelfs voor eenvoudige pijnstillers als paracetamol, en bijvoorbeeld voedingssupplementen. In de lage dosering die in de cosmetische geneeskunde wordt gebruikt, heeft Botox geen giftige werking en is het veilig toepasbaar.

Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling? Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.