Skip to content
La Maison Amsterdam

Over Clear + Brilliant

Clear + Brilliant behandelt de fijne lijntjes, poriën, kleur en textuur van uw huid. De behandeling werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, waardoor de beschadigde huid wordt vervangen door gezond weefsel. Dit zorgt voor een gladdere, jonger uitziende huid. Efficiënt en volledig pijnloos. La Maison Amsterdam heeft de nieuwste Clear + Brilliant techniek in huis. Wij zijn uniek in Nederland en expert in Europa.

Clear + Brilliant is gebaseerd op een geavanceerde technologie, maar een behandeling ondergaan is eenvoudig, zonder lange herstelperiode, maar mét resultaat om blij van te worden. 

 
 
clear-brilliant-logo

Resultaten

Hoewel de resultaten variëren, melden patiënten vaak een jonger uitziende huid en een stralende gloed na de behandeling.

Bent u benieuwd naar voor en na beelden?

Resultaat bij een gezichtsbehandeling

5 unieke eigenschappen van Clear & Brilliant

icoon-1

Geen Operatie
of Injecties

Thermage FLX is niet-invasieve. Snijden en naalden zijn niet nodig.

icoon-2

Slechts één
behandeling

Eén behandeling kan uitstekende resultaten opleveren

icoon-3

Comfortabel
en Snel

Het beste resultaat in een korte en comfortabele procedure.

icoon-4

Weinig tot geen hersteltijd

Ga gelijk verder waar je mee bezig was. Je hoeft niets  te missen.

icoon-6

Geweldige en Blijvende resultaten

Resultaat verbeterd na verloop van tijd en het effect kan jaren duren.

Een typische Clear + Brilliant-behandeling

Wat kan u verwachten?

clear-and-brilliant-system
 • Begint met een gratis intake met een La Maison Amsterdam professional om te zien of Clear + Brilliant geschikt voor u is.
 • Vereist ongeveer 30 minuten voor een volledige sessie.
 • Kan betrekking hebben op het aanbrengen van plaatselijke verdovende crème op uw gezicht voorafgaand aan de behandeling om extra comfort te bieden.
 • Wordt uitgevoerd door de La Maison Amsterdam professional, die het Clear + Brilliant handstuk zachtjes over het doelgebied zal leiden en uw huid gedurende ongeveer 15-20 minuten actief zal behandelen.
 • Gebruikt het gepatenteerde Intelligent Optical Tracking™-systeem om ervoor te zorgen dat de professional goed contact houdt met uw huid en een uniforme toepassing biedt voor alle behandelde gebieden.
 • Met Clear + Brilliant Perméa®-behandelingen kan een actueel antioxidantserum onmiddellijk na de behandeling op de huid worden aangebracht. Een verfrissende biocellulosemasker kan ook worden aangebracht gedurende 10-15 minuten na de behandeling.

Veelgestelde vragen

Wat is Clear + Brillant?

Clear + Brilliant is een zachte behandeling die fractionele lasertechnologie gebruikt om de vroege tekenen van een ouder wordende huid aan te pakken en te voorkomen.

Hoe werkt Clear + Brillant?

Clear + Brilliant werkt door miljoenen microscopische behandelingszones te creëren in de bovenste lagen van de huid, die de beschadigde huid vervangt door gezond weefsel en een jonger uitziende huid oplevert.

Hoelang duurt een Clear + Brillant behandeling?

Clear + Brillant behandelingen duren ongeveer 20 minuten. De totale afspraaktijd kan echter variëren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afgestemd op uw zorgen en huidverzorgingswensen. In recente onderzoeken zagen cliënten zichtbare verbeteringen na 4-6 behandelingen, hoewel veel patiënten kiezen voor routinebehandelingen als onderdeel van hun algemene huidverzorgingsritueel. Onze professionals zullen met u een persoonlijk behandelingsplan bespreken.

Voor wie zijn de Clear + Brillant behandelingen?

 

Welke resultaten kan ik van Clear + Brillant verwachten?

Na een Clear + Brilliant-behandeling zal je huid zachter aanvoelen en een verbeterde klank hebben voor een jeugdige, stralende gloed.

Wanneer zie ik resultaten en hoe lang is dit zichtbaar?

De resultaten van Clear + Brilliant behandeling zijn zowel onmiddellijk als progressief. Binnen een week of twee na één behandeling, zal je huid zachter aanvoelen, helderder aanvoelen en meer egale tonen vertonen. Resultaten kunnen maanden duren, afhankelijk van leeftijd, huidconditie en hoe u uw huid beschermt.

Hoe weet ik of Clear + Brillant kan met mijn leeftijd?

Ongeacht hoe oud je bent, blootstelling aan de zon, milieuomstandigheden en levensstijl kunnen bijdragen aan een matte huid. Of u nu de jongere uitstraling van uw huid wilt verlengen of tekenen van veroudering wilt aanpakken, Clear + Brilliant kan helpen.

Zijn andere cosmetische behandelingen overbodig als ik Clear + Brillant gebruik?

Elke procedure heeft zijn eigen voordelen. Clear + Brilliant is een uitstekende keuze om uw huid te verfrissen, vroegtijdige tekenen van huidveroudering te vertragen of te voorkomen en de huid langer jong te houden.

Kan ik Clear + Brillant gebruiken als ik al andere cosmetische behandelingen heb gehad?

Clear + Brilliant-behandelingen kunnen een aanvulling zijn op de meeste cosmetische procedures, zoals fillers, Thermage-behandelingen of zelfs Botox. Neem contact op met uw arts voor meer informatie over het combineren van Clear + Brilliant-behandelingen met andere procedures.

Ik heb corrigerende laserbehandelingen gehad, is Clear + Brillant nog steeds geschikt?

Wie gaat mijn behandeling uitvoeren?

Uw Clear + Brilliant-behandeling moet worden uitgevoerd door een getrainde deskundige die uw huid zal diagnotiseren en de beste behandelingskuur zal aanbevelen. De specialisten bij La Maison Amsterdam zijn getraind met de nieuwste technieken en apparaten.

Een strakke huid in 45 minuten?

 • Intake

  Plan een gratis intake met onze expert.

 • Plannen

  Wij plannen uw behandeling in.

 • Behandeling

  Behandeling duurt slechts 45 tot 90 minuten

 • Resultaat

  U ziet direct resultaat. Dit werkt ca. 3 tot 5 jaar door!

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.