Skip to content
La Maison Amsterdam

Over Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijk component van de huid dat zorgt voor het vasthouden van water. Door dit hydraterende effect is de huid elastisch en krijgt het volume. De productie van Hyaluronzuur neemt af naarmate u ouder wordt, waardoor de huid verslapt en er rimpels ontstaan.

Door het inbrengen van kleine hoeveelheden Hyaluronzuur in de vorm van een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel, wordt het vochtgehalte van de huid hersteld.

Rimpels zullen daarmee verzachten of zelfs verdwijnen, maar er kan ook meer volume en contour gegeven worden aan uw gezicht of lippen.

Voor Na
Drukwerk

Resultaat

Na twee dagen ziet u het uiteindelijke resultaat van de behandeling. De huid is gladder, rimpels zijn zachter, de lippen zijn voller en/of de volume en contouren van het gezicht zijn hersteld.

Bij de controle worden er na-foto’s gemaakt om het resultaat goed te kunnen beoordelen. In overleg met de arts wordt er gekeken of er een tweede behandeling nodig is, die dan aansluitend kan plaatsvinden.

drs.anwas

Cosmetisch specialist: Drs. Thio

Anwar Thio heeft als cosmetisch arts al meer dan 14 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het gebruik van rimpelvullers en botox voor het verzachten van lijnen en rimpels, het herstellen van jeugdige contouren en volume van het gezicht door middel van de zogenoemde liquid facelift, en het aanbrengen van vollere lippen.

Gecertificeerd cosmetisch arts
Sinds 2008 is drs. Thio lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde, in 2013 werd hij officieel gecertificeerd lid. Ook is hij door de KNMG erkend als cosmetisch arts. Zo bent u dus bij Drs. Thio verzekerd van een goede en betrouwbare behandelaar!

Voordelen van Hyaluronzuur

Duurzaam
product

Doordat Teosyal een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel is is het niet schadelijk voor mens of milieu

Zeer veilige
werking

Omdat het een natuurlijke bestanddeel van de huid is, is de kans op een allergische reactie zeer klein

Geweldige
resultaten

Het hyaluronzuur zorgt voor volume onder de rimpel, die daardoor omhoog komt en gladder wordt.

Maak zelf de
beslissingen

Tijdens een intake gesprek beslis je zelf mee in wat de beste behandeling voor jou zal zijn

Snel herstel van de behandeling

Je kunt je dagelijkse activiteiten meteen na de behandeling weer oppakken.

La Maison Amsterdam

Verschillende soorten van Hyaluronzuur

De hyaluronzuren die de artsen van Wrinkless gebruiken zijn Teosyal en Etermis. Beide hebben een eigen indicatiegebied, waarin ze een hoge effectiviteit en bewezen veiligheid kennen. De indicatie is met name afhankelijk van de mate van crosslinking en partikelgrootte van het hyaluronzuur, waaraan het zijn specifieke stevigheid ontleent.

Je hebt een aantal vormen van Teosyal. Wat waarvoor te gebruiken is, lees je hiernaast.

Wat waarvoor te gebruiken?

Voor fijne rimpels

Teosyal Global Action is de ideale injectable voor het corrigeren van fijne rimpeltjes, zoals de rimpeltjes op de bovenlip, craquelé lijntjes op de wang en ondiepe lijnen in de mondhoeken of de neus-lippen plooi. Tevens is het zeer geschikt om na een behandeling van diepere rimpels de overgebleven barstlijntjes verder te verzachten. Het resultaat van Teosyal Global Action is minimaal 8 tot 10 maanden zichtbaar.

Voor traangootjes, diepliggende wallen en donkere verkleuring onder de ogen

Teosyal Redensity [II] is een hyaluronzuur dat specifiek geschikt is om traangootjes, diepliggende wallen en donkere verkleuring onder de ogen te behandelen. Voor de hyaluronzuur injectie wordt een dunne canule (stomp naaldje) gebruikt, waardoor de kans op blauwe plekken een stuk kleiner is. De duurzaamheid is vergelijkbaar met die van Teosyal Global Action.

Voor diepe rimpels

Teosyal Deep Lines corrigeert diepere rimpels. Dit zijn bijvoorbeeld de mondhoeken, de neus-lippen plooi en diepere lijnen op de wangen. Het is een wat steviger gel dan de Global Action / Etermis, waardoor het meer volume geeft op de plaatsen waar dat nodig is. Door deze stevigheid houdt het effect ook langer aan, namelijk 12 tot 14 maanden.

Voor liquid facelift

Teosyal Ultimate is bij uitstek geschikt voor het uitvoeren van een zogenaamde “liquid facelift”, waarbij volume van jukbeenderen, wangen en slapen hersteld wordt. Hierbij wordt het hyaluronzuur met een canule in plaats van een naald ingebracht, waardoor het mogelijk is op eenvoudige wijze een groter volume te creëren met minder kans op blauwe plekken. De effectiviteit is gemiddeld 15 tot 18 maanden.

Voor rimpeltjes rond de mond en wang

Etermis 3 is vergelijkbaar met Teosyal Global Action, en heeft hetzelfde indicatiegebied. Door de net iets steviger structuur is het ook zeer geschikt om vollere lippen te creëren. Ook de rand van de lippen kan hiermee geaccentueerd worden. Het resultaat van Etermis 3 is minimaal 8 tot 10 maanden zichtbaar.

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

Veelgestelde vragen

Wij snappen dat u een hoop vragen kan hebben over de Hyaluronzuur  behandelingen. Wordt u door al die vragen tegen gehouden om uw beauty ideaal na te streven en wilt u uw vragen graag beantwoordt hebben? Wij hebben daarom deze pagina voor u. Op deze pagina staan de meest gestelde vragen over de Hyaluronzuur behandelingen die wij beantwoordt hebben voor u. 

 

Heeft u toch nog een vraag maar staat die er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina, zodat wij uw vraag alsnog kunnen beantwoorden of stel u vraag direct in de chat aan een expert. Hierdoor blijft u niet met vragen zitten die u liever beantwoordt had willen hebben.

Wordt een behandeling bij Wrinkless altijd uitgevoerd door een arts?

Jazeker. Er vindt altijd eerst een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats met de arts die u ook behandelt.

Verlies ik niet alle uitdrukking in mijn gezicht?

Sommige beroemdheden hebben inderdaad een verminderde expressie in het gelaat. Dat is echter vrijwel nooit toe te schrijven aan inspuitingen met niet-permanente rimpelvullers zoals hyaluronzuur, maar aan andere ingrepen.

Krijg ik geen opgeblazen gezicht van zo’n liquid facelift?

Deze zogenaamde overcorrectie wordt door de artsen van Wrinkless voorkomen door met een juiste dosering te werken en de behandeling in stappen uit te voeren, zodat tussentijds het effect beoordeeld kan worden.

Zijn rimpelvullers niet eng?

In de media verschijnen nogal eens verhalen over lelijke bobbels na het inspuiten van fillers. Het gaat hier echter altijd om (verkeerd) gebruik van permanente fillers, soms zelfs toegepast door mensen die geen arts zijn. Hyaluronzuur is een niet-permanente rimpelvuller op natuurlijke basis, die volledig biologisch afbreekbaar is. In het zeldzame geval dat er een klein bobbeltje ontstaat, dan is dit vrijwel nooit zichtbaar, maar alleen voelbaar. Meestal verdwijnt het binnen een paar dagen, en in het uiterste geval binnen twee maanden.

Ik heb al een behandeling met een permanente rimpelvuller ondergaan, kan ik dan nog met hyaluronzuur behandeld worden?

Hyaluronzuur mag niet worden geïnjecteerd als er reeds permanente implantaten aanwezig zijn in het te behandelen gebied, tenzij er met zekerheid vastgesteld kan worden dat er in een andere huidlaag gewerkt wordt.

Hoe gaat mijn huid eruit zien zonder vervolgbehandelingen?

De correctie zal langzaam maar zeker verdwijnen. Uiteindelijk zal uw huid eruit zien zoals voor de behandeling. Vervolgbehandelingen zorgen voor behoud van het resultaat.

Waar moet ik aan denken voordat ik een behandeling met Hyaluronzuur krijg?

Kijk naar uzelf in de spiegel, waar stoort u zich aan en welk resultaat verwacht u van een behandeling? Samen met de arts bespreekt u uw verwachtingen en de mogelijkheden die er zijn.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.