Rozengracht 215, Amsterdam

La Maison Amsterdam

Perfect voor elke haartype

Extensielle hair Extensions zijn 100% natuurlijke weaves gemaakt van de beste kwaliteit mensenhaar. De gepatenteerde Extensielle ringen kan de plaatsing perfect gebeuren en is er 100% garantie dat er geen beschadiging optreed aan de eigen haren.

La-Maison-Amsterdam-40

Uniek haar

Unieke structuur, gelijk aan Europees haar
Extensielle haar is beschikbaar in 32 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Er is een ruime keuze aan one-two-three en four colors dit met een eigen ontwerp keuze van de breedte van de lok. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

Doordat de unieke structuur van de Extensielle hair-extensions goed overeenkomt met het Europese haar en met het echt met het eigen haar, vergeten veel klanten bijna dat ze een verlenging hebben. Omdat het zo’n fantastische en comfortabele manier van dragen is, kan je enkel maar genieten van een volle haarbos

(mini) Microringen

Microringen
De microringen van Extensielle zijn een perfecte oplossing voor uw extensions, want deze zijn de kleinste op de markt. De ringen zijn 55% kleiner dan de klassieke microringen en daardoor zo goed als onzichtbaar.

Door een unieke anti-glij en beschermingslaag aan de binnenkant van de microringen blijven deze goed zitten en beschadigen ze het haar niet.

VOOR VERSCHILLENDE TYPEN HAAR

Extensielle & Topexelle & Finexelle

Portfolio-Hairextensions-Amsterdam-6-circle

Topexelle

Deze extensions zijn uitermate geschikt voor mensen die zelf dik haar hebben. Door gebruikt te maken van de Topexelle Extensions of een combinatie van de verschillende extensions is de aangebrachte extensie niet meer te onderscheiden van het eigen haar.

banner-hair-extensions-1-circle

Extensielle

Deze extensions zijn uitermate geschikt voor mensen die zelf een gemiddelde dikte haar hebben. Door gebruikt te maken van de Extensielle Extensions of een combinatie van de verschillende extensions is de aangebrachte extensie niet meer te onderscheiden van het eigen haar.

la-maison-30-4-39-sq-circle

Finexelle

Deze extensions zijn uitermate geschikt voor mensen die zelf dun haar hebben. Door gebruikt te maken van de Finexelle Extensions of een combinatie van de verschillende extensions is de aangebrachte extensie niet meer te onderscheiden van het eigen haar.

Onze hair extension specialisten

Kwaliteit en vakmanschap staan bij La Maison Amsterdam hoog in het vaandel. Daarom werken er enkel gespecialiseerde vakmensen.

maria-square-image

Maria

brigitte-square-image

Brigitte

Morgan

Morgan

cristina-square-image

Christina

olga-square-image

Olga

Ervaringen van klanten

Lees hoe onze klanten een bezoek aan La Maison Amsterdam ervaren. Echte ervaringen van echte mensen. Klanten waarderen een bezoek aan La Maison Amsterdam gemiddeld met 4,5 sterren.

Klantervaringen

4.6

 

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met 4,6 sterren.

Gebaseerd op Google Reviews (165 reviews)

photo-2-square

Kate

Ik kan niet uitdrukken hoe blij ik ben met het resultaat elke keer dat ik mijn haar aan het La Maison-team toevertrouw. Iedereen in het team is absoluut geniaal, professioneel en erg aardig. Het laatste kapsel van Brigitte was gewoon magie: ik was niet erg gedetailleerd in het uitleggen wat ik wilde, maar ze voelde mijn persoonlijkheid / humeur en stylde mijn haar precies zoals ik dat een aantal jaren probeerde, en ze deed het perfect!

 

 

photo-3-square

Elena

Ik heb zoveel complimenten gekregen van mijn vrienden! Zag het haar van andere klanten gedaan worden en was aangenaam verrast door de transformatie. Iedereen zag er geweldig uit.

photo-4-square

Tanja

Bijzonder! Ik rijd al 1,5 jaar elke 4 weken naar Amsterdam om mijn haar te kleuren. Er worden ook extensions geplaatst. Doordat dit met de hand is gevlochten, loopt mijn haar geen schade op en ziet het er heel natuurlijk uit. Ook al wordt het geverfd, mijn haar heeft er nog nooit zo gezond uitgezien.

La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste hairextensions

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Meer dan hairextensions

La Maison Amsterdam staat voor 'The Culture of Total Beauty'. Mooi glanzend haar, een stralende huid, je goed voelen. Natuurlijke en zichtbaar effectieve producten en behandelingen. Ontdek onze specialisaties.

la-maison-square-labio-model

Haarbehandelingen

Een haarbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke aanpak, deskundig advies, een professionele houding, een verwendienst en de effectieve producten van La Biosthétique maken van elk bezoek aan La Maison Amsterdam een unieke en complete ervaring.

cosmetic-la-maison

Beautybehandelingen

Als flagshipstore van La Biosthétique zijn wij helemaal thuis in beautybehandelingen. Wenkbrauwen, Wimpers (lash-lift of extensions), Make up, Dermosthetique, en een groot aanbod aan Facials. Het volledige assortiment van La Biosthétique is verkrijgbaar in onze salon. 

la-maison-cosmetic-fda-flx

Thermage & Fraxel

Ook met cosmetische behandelingen helpen wij u graag. We beschikken over gespecialiseerde doktoren, specialisten en de beste en nieuwste behandelapparatuur voor pijnloze huidverstrakking zonder injecties of operatie.

Veelgestelde vragen

Allereerst wordt met de hand een dun vlechtje tegen de hoofdhuid gevlochten. Daar worden de Hair Extensions nauwkeurig met naald en draad aan vastgemaakt. Vervolgens worden de extensions geknipt, zodat ze mooi en natuurlijk in je eigen haar vallen.

Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten, die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

Het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of het uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk.

De extensions zijn dusdanig ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

Het doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de weaves wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

Onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vast zitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult. vallen.

Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.

Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen, en eventueel stylen.

De weaves zijn geschikt voor elk haartype, maar de hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen.

De Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. De specialisten bij La Maison zijn kunnen alleen de extensions plaatsen maar, omdat het gespecialiseerde kappers zijn, kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

Het eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison.

Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd.

Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen.

Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur.  Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 9 languages

laguage-flags-9