Skip to content

Cosmetische specialisten

Bij La Maison Amsterdam komt alles samen: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat. De salon is zeven dagen per week open, centraal gelegen in de buurt van de Westertoren en het Paleis op de Dam, en goed te bereiken.

Hier draait het om u en hoe we uw beauty ideaal nastreven. Onze gecertificeerde specialisten zijn allemaal ruim 20 jaar werkzaam in speciale technieken zoals Thermage en voltrekken enkel behandelingen waar zij 100% achterstaan.

over-abc
jens

Over Jens Wismahr

Jens Wismahr heeft uitgebreide ervaring met een verscheidenheid aan innovatieve en niet-invasieve methoden voor esthetische behandelingen die wereldwijd als de "gouden standaard" worden beschouwd.

Jens verdiept zich al ruim 15 jaar in Thermage en is in Europa de grootste ervaringsdeskundige op dit gebied. Hij voltooide zijn opleiding tot klinisch expert in de VS. Door permanente educatie en training is hij altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. Hij heeft vele jaren ervaring als gebruiker en trainer in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Nu is hij ook actief in Nederland, bij Amsterdam Beauty Centrum.

Zijn intentie is om u in een consultatie verschillende mogelijkheden te presenteren terwijl u uw verlangen naar verandering uitlegt. In een persoonlijk gesprek met u laat hij u zien welk type behandeling of welke combinatie van verschillende behandelingen voor u de meest verstandige methode is. Dankzij deze zeer professionele aanpak heeft Jens Wismahr al vele jaren indrukwekkende resultaten behaald.

Jens is de arts bij Amsterdam Beauty Centrum gespecialiseerd in non-invasieve behandelingen.

abc-christoph

Over Christoph Mike Ziegler

Christoph Ziegler is sinds 1991 werkzaam in de (esthetische) geneeskunde. In de jaren na het behalen van zijn doctoraat heeft Christoph nóg twee doctoraten gehaald. Inmiddels mag hij zich 'prof. dr. dr. dr'. noemen. 

Christoph is gespecialiseerd in plastische chirurgie en heeft diverse (top)functies bekleed bij klinieken in o.a. Duitsland en Noorwegen. Ook is hij (bestuurs)lid van verschillende wetenschappelijke en medische groepen. Het is niet voor niets dat wij er trots op zijn een naam als Christoph Ziegler tot onze collega te mogen rekenen bij Amsterdam Beauty Centrum.

Christop is als arts bij Amsterdam Beauty Centrum gespecialiseerd in alle invasieve behandelingen.

Meer lezen over Christoph? Klik hieronder om zijn curriculum vitae te bekijken.

abc-salon-2
abc-salon-1
La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
Nederland
020 330 3120
Stuur een e-mail

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
10:00 - 19:00u
Woendag
10:00 - 19:00u
Donderdag
10:00 - 21:00u
Vrijdag
10:00 - 19:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
11:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.