Herstel je haar met een NanoKeratin. Hoe werkt het?

We zijn allemaal bekend met keratine, het wondermiddel dat pluizig en dof haar weer laat glanzen en er gezond uit laat zien. Echter, een veelvoorkomend probleem bij traditionele keratinebehandelingen is het gebruik van zware chemicaliën. Dit kan uiteindelijk resulteren in droog haar dat beschadigd is en snel afbreekt.

Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met het merk NanoKeratin. Zij bieden een keratinebehandeling die puur en alleen op natuurlijke wijze werkt, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Hoe werkt een keratine behandeling met NanoKeratin?

Door het haar te reinigen met de speciale NanoKeratin shampoo wordt het haar voorbereid op de behandeling. Deze shampoo zorgt ervoor dat alle resten van vorige haarproducten en vervuiling uit het haar worden verwijderd. Hierdoor kan de NanoKeratin behandeling optimaal intrekken.

Na de reiniging wordt de NanoKeratin behandeling aangebracht. Door de unieke samenstelling van natuurlijke enzymen dringt het diep door in de haarstructuur en herstelt het de zwavelbruggen. Dit resulteert in haar dat niet alleen gladder en glanzender is, maar ook sterker en minder vatbaar voor schade.

Het grote voordeel van NanoKeratin ten opzichte van andere keratinebehandelingen is dat het geen schadelijke chemicaliën bevat. Hierdoor kan je genieten van de voordelen van een keratinebehandeling zonder de nadelen die soms geassocieerd worden met de traditionele keratinebehandelingen.

Voor elk haartype

NanoKeratin staat bekend om zijn uitgebreid assortiment speciaal ontworpen voor diverse haartypes. Of je nu te maken hebt met pluizige krullen, of gewoon je haar wilt temmen, NanoKeratin heeft de oplossing. Ze bieden vier specifieke smoothers die perfect afgestemd zijn op verschillende haartypes: natuurlijk haar, gekleurd haar, blond haar en het meest weerbarstige haar. Elk product is zorgvuldig samengesteld om het beste resultaat te bieden, afgestemd op de unieke behoeften van elk haartype.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Wil je ook een Keratine behandeling zonder dat je haar beschadigt wordt? Maak online een afspraak! Meer zien van onze salon? Volg ons op Facebook en Instagram. We geven een kijkje achter de schermen en delen foto’s, video’s en leuke verhalen.

Ontdek de Kracht van de Classic Shampoo Bar van La Biosthetique

La Biosthetique heeft onlangs een nieuwe toevoeging aan hun assortiment haarverzorgingsproducten geïntroduceerd - de Classic Shampoo Bar. Deze ...
Lees meer

De 16 meest gestelde vragen over hair extensions

Ben je op zoek naar manieren om je haar meer volume en lengte te geven? Dan zijn hair ...
Lees meer

Hair Extensions bij La Maison: meer dan haar verlengen

Hair extensions zijn een geweldige manier om volume en lengte aan het haar toe te voegen en een ...
Lees meer

La Biosthetique Spring Vision-collectie bij La Maison

La Biosthetique Creative Team heeft onlangs haar Spring Vision-collectie uitgebracht, gericht was op het creëren van een frisse ...
Lees meer

Wat is er zo uniek aan hair extensions bij La Maison?

Als je droomt van een volle bos haar, maar niet het geduld of de genen hebt om dit ...
Lees meer

Blond Haar: Kies de Juiste Tint voor Jouw Look

Blond haar is al jaren een van de populairste haarkleuren en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. ...
Lees meer
La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op
020 79 20 792

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 9 languages

laguage-flags-9