De 16 meest gestelde vragen over hair extensions

Ben je op zoek naar manieren om je haar meer volume en lengte te geven? Dan zijn hair extensions een goede oplossing! In dit artikel zullen we de belangrijkste vragen beantwoorden over haar extensions en wat je kunt verwachten als je ze laat plaatsen.

1. Wat zijn Hair Extensions?

Hair extensions zijn strengen van haar die aan je eigen haar worden bevestigd om volume en lengte te creëren. Er zijn verschillende soorten extensions beschikbaar, waaronder weave extensions. Bij weave extensions worden de strengen van haar aan een vlechtje vastgenaaid. Vervolgens worden de extensions geknipt zodat ze natuurlijk vallen.

2. Het verschil tussen Weaves en Extensions

Een weave is een bepaald type extension. Er zijn ook andere soorten extensions die bijvoorbeeld worden verlijmd in plaats van gevlochten. Hairweaves zijn banen van haar die aan een vlechtje vastgenaaid worden. Zo creëer je volume en verlenging.

3. Zijn de Weaves/Extensions schadelijk voor mijn eigen haar?

Nee, het is niet schadelijk voor je eigen haar of hoofdhuid. Er worden geen chemicaliën gebruikt bij het vastzetten of uithalen van de extensions, het is 100% natuurlijk. De extensions zijn zo ontwikkeld dat overbelasting van het eigen haar en hoofdhuid wordt voorkomen. De hairweaves zijn mooie dunne banen en worden niet te strak tegen de hoofdhuid geplaatst.

4. Doet het plaatsen van Extensions pijn?

Nee, het plaatsen van extensions doet geen pijn. De eerste dagen kunnen de extensions wat strak aanvoelen, maar daarna merk je geen verschil met je eigen haar.

5. Zijn de Hair Extensions gemaakt van echt haar?

Ja, onze Hair Extensions zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit mensenhaar. Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met de Westerse haren en dus ook met het Nederlands haar, versmelten de Extensielle hair-extensions met het eigen haar.

6. Hoe vaak moeten aangebrachte Weaves omhoog geplaatst worden?

Doorgaans moeten weaves tussen vier en acht weken opnieuw worden ingezet. Dat hangt af van de snelheid waarmee je eigen haar groeit en hoe goed je de extensions verzorgt.

What is so unique about hair extensions at La Maison?

If you dream of a full head of hair, but don’t have the patience or genes to achieve …

Hair Extensions at La Maison: more than you would expect

Hair extensions are a great way to add volume and length to hair and create…

7. Hoe lang gaan de Hair Extensions mee?

De Hair Extensions gaan ongeveer zes maanden mee, afhankelijk van de kleur, de lengte en de verzorging.

8. Kan de Extension losraken en uitvallen?

De haarbanen worden verweven met het eigen haar. Deze vlechttechniek zorgt ervoor dat de extensions stevig vastzitten en niet zomaar los kunnen raken en uitvallen.

9. Hoe lang moet haar zijn om Extensions te kunnen plaatsen?

Je eigen haar moet ongeveer 15 centimeter lang zijn. Maar kom gerust langs voor een vrijblijvend consult.

10. Hoe behandel je de Extensions?

Je behandelt de extensions in principe net als je eigen haar. Je kunt je haar gewoon kammen en wassen.Het is wel belangrijk na elke wasbeurt conditioner of leave-in conditioner op het haar aan te brengen. Daarna kun je het haar uitborstelen, drogen aan de lucht of föhnen en eventueel stylen.

11.Hoeveel Hair Extensions heb ik nodig?

De hoeveelheid extensions hangt af van je eigen haar en jouw wensen. Onze specialisten bij La Maison Amsterdam kunnen je hierover adviseren en helpen bij het bepalen van de juiste hoeveelheid extensions.

12. Welke kleuren Extensions zijn er?

Onze Hair Extensions zijn speciaal ontwikkeld voor Europees haar. Ze zijn zacht, hebben een fijne structuur en zijn er in vele kleurnuances, die perfect passen bij jouw eigen haarkleur. Onze gespecialiseerde kappers kunnen de extensions en jouw haar samen de gewenste kleuren en model geven zodat er geen enkel verschil zichtbaar is.

13. Kan ik mijn eigen haar verven?

Ja, je eigen haar kan geverfd worden als de extensions er eenmaal in zitten. De kleurexperts van La Maison geven je graag advies.

14. Moet ik een afspraak maken bij La Maison Amsterdam?

Voor vragen of informatie over Hair Extensions kun je gewoon even binnenlopen bij La Maison. Voor uitgebreid advies over kleur, lengte en aantal extensions kun je beter een afspraak maken, dan krijg je een persoonlijk consult en een prijsindicatie.

15. Zijn er veel mensen met Hair Extensions?

Meer dan je denkt! Waar het eerst vooral artiesten en andere beroemdheden waren die extensions lieten zetten, raakt het inmiddels helemaal ingeburgerd. Het zal op den duur net zo gewoon worden als knippen en kleuren. De uitstraling van Hair Extensions is heel natuurlijk, dus de extensions zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

16. Hoe lang duurt de behandeling?

De eerste afspraak duurt wat langer dan de vervolgafspraken, omdat we beginnen met een persoonlijk consult. We nemen je wensen met je door, we zoeken een kleur uit en bepalen de lengte en het aantal weaves. Op basis daarvan krijg je een prijsopgave.

Vervolgens worden de extensions dusdanig geknipt en geplaatst dat ze op een natuurlijke wijze in je eigen haar vallen. Dit duurt al met al circa 2 tot 3 uur. Een vervolgafspraak waarbij de weaves omhoog worden geplaatst, neemt minder tijd in beslag.

Geïnteresseerd? Maak een afspraak!

Hair extensions zijn een uitstekende oplossing als je op zoek bent naar meer volume en lengte in je haar. Laat je niet afschrikken door de gedachte dat het schadelijk zou zijn voor je eigen haar of hoofdhuid. De extensions zijn gemaakt van hoogwaardig mensenhaar en zijn ontworpen om overbelasting te voorkomen. Daarnaast zijn ze niet van je eigen haar te onderscheiden en kun je ze net zo behandelen als je eigen haar. Wil je graag meer informatie over Hair Extensions of een afspraak maken bij La Maison Amsterdam? Kom dan gerust langs of neem contact met ons op.

Meer zien van onze salon? Volg ons op Facebook en Instagram.

Herstel je haar met een NanoKeratin. Hoe werkt het?

We zijn allemaal bekend met keratine, het wondermiddel dat pluizig en dof haar weer laat glanzen en er ...
Lees meer

Ontdek de Kracht van de Classic Shampoo Bar van La Biosthetique

La Biosthetique heeft onlangs een nieuwe toevoeging aan hun assortiment haarverzorgingsproducten geïntroduceerd - de Classic Shampoo Bar. Deze ...
Lees meer

Hair Extensions bij La Maison: meer dan haar verlengen

Hair extensions zijn een geweldige manier om volume en lengte aan het haar toe te voegen en een ...
Lees meer

La Biosthetique Spring Vision-collectie bij La Maison

La Biosthetique Creative Team heeft onlangs haar Spring Vision-collectie uitgebracht, gericht was op het creëren van een frisse ...
Lees meer

Wat is er zo uniek aan hair extensions bij La Maison?

Als je droomt van een volle bos haar, maar niet het geduld of de genen hebt om dit ...
Lees meer

Blond Haar: Kies de Juiste Tint voor Jouw Look

Blond haar is al jaren een van de populairste haarkleuren en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. ...
Lees meer
La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op
020 79 20 792

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 9 languages

laguage-flags-9