Ervaar de synergie van 2 unieke behandelingen met ThermaFrax

Huidverstrakking is een van de populairste behandelingen, maar het vinden van een behandeling die u zinvolle resultaten kan opleveren, kan lastig zijn. Hier lees je alles over de nieuwste huidverstrakkingstechnologie, Thermage FLX!

Voor wie is Thermage FLX?

Thermage FLX is voor iedereen die op zoek is naar een niet-chirurgische behandeling (geen snijden of naalden) om een losse huid aan te pakken. De ideale patiënt is 30 tot 65 jaar oud, heeft een milde tot matige laksheid van de huid en heeft realistische verwachtingen. Patiënten zijn dol op deze behandeling omdat het minder dan twee uur duurt en afgezien van een kleine zwelling is er geen echte downtime!

Wat zijn de resultaten van Thermage FLX

Mensen die deze behandeling zoeken, willen altijd weten wat het voor hen zal doen. Het duurt een paar weken voordat de resultaten zichtbaar worden en soms is een tweede behandeling een jaar of twee later nodig (zwaartekracht en veroudering slapen immers nooit), maar Thermage FLX trekt de losse huid strakker, vormt de contouren van de verouderende huid en verbetert de slappe huid!

Wanneer moet ik starten met Thermage FLX?

Patiënten vragen vaak wanneer ze Thermage FLX moeten krijgen. Nou, de beste tijd om een boom te buigen is wanneer hij klein is, dus begin vroeg! Thermage FLX zal helpen bij het maken van nieuw collageen, maar het zal ook helpen om het collageen dat je al hebt in stand te houden. Zoveel mensen gebruiken het om een snelle start te maken, terwijl anderen het gebruiken om een al geweldige huid te behouden! “

Welke gebieden behandeld Thermage FLX?

Het beste van deze behandeling is dat het niet alleen beperkt is tot het gezicht. Thermage FLX kan losse huid op de armen, de buik, de dijen en zelfs de derrière aanspannen!”

Waarom kiezen voor Thermage FLX?

De meeste mensen kiezen Thermage FLX-behandelingen om nieuw collageen te verkrijgen en / of hun bestaande collageen te behouden en wat doet dit? Het resulteert in een verstrakking van een losse en / of verouderende huid! Het beste van alles is dat de resultaten tot zes maanden na de behandeling blijven verbeteren!

Hoe werkt Thermage FLX?

De onderliggende technologie in Thermage FLX is monopolaire radiofrequentie. Door deze radiofrequentiebehandeling uit te voeren, creëert energie een elektrische stroom die warmte genereert en deze warmte denatureert het collageen. Deze doelbewuste beschadiging zorgt er op korte termijn voor dat de individuele collagestrengen korter en dikker worden en op lange termijn zorgt het ervoor dat de fibroblasten nieuw, gezond collageen maken!

Interesse? Plan een gratis intake

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden en resultaten voor uw huid? Vraag gemakkelijk online een gratis intake aan en bespreek de mogelijkheden met een specialist.

Bron: Solta Medical

Tips om het haar te versterken en de groei te versnellen

Wie houdt er niet van prachtige manen met veel sterk haar, een glanzende look en een robuuste structuur? Natuurlijk ...
Lees meer

BELESTHETIQUE: Voor de huid die meer wil

Nieuw van La Biosthetique: Belestetique. Dit nieuwe exclusieve gezichtsverzorging vermindert op zeer effectieve en natuurlijke wijze de tekenen ...
Lees meer

Huidverzorging tegen huidveroudering

Met een holistisch anti-verouderingsconcept gebaseerd op de baanbrekende AGE3 Age Reversal Technology, is klinisch bewezen dat Dermosthétique van ...
Lees meer

De perfecte haarkleur behouden

Ben je dol op je haarkleur? Color Protection zorgt ervoor dat deze liefde bijzonder lang aanhoudt met meervoudige effectieve ...
Lees meer

Schoonheidsproducten voor op vakantie

Wit zand, palmen, de zacht ruisende zee, zon en relaxen. Deze beautyproducten mogen zeker niet ontbreken in je ...
Lees meer

Föhn je haar! Goed föhnen is iets wat je moet leren.

Hoe droog je je haar zoals de professionals bij La Maison? Het is een makkie als je een goede ...
Lees meer
La Maison Amsterdam

We hebben dé specialisten en de allerbeste behandeling voor uw huid

Een standaardbehandeling bij La Maison Amsterdam is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve behandelingen van La Maison Amsterdam maken van elk bezoek aan ons een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit. 

Wenst u liever in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis behandeld te worden?

Ook dit is mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Bel ons gerust op 
020 330 3120.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 18:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Our team can help you in 9 languages

laguage-flags-9