extensions

Hairweaving is een natuurlijke methode om het haar voller en langer te maken door middel van extensions. De hairextensions van Extensielle zijn 100% natuurlijk, zowel het product als de werkwijze. De weaves zijn gemaakt van de beste kwaliteit mensenhaar. Extensielle levert niet alleen superieure hairweaves, maar ook uitgebreide instructies voor de verzorging van de extensions. De extensions zijn uniek omdat ze aan het haar worden bevestigd met de allerkleinste microrings, die het comfortabel blijven voelen, niet uitzakken en nooit pijn doen.

Tijdens een intake in La Maison nemen wij je wensen met je door. De mogelijkheden voor haarverlening met hairweaves zijn eindeloos. De prijs is afhankelijk van het aantal gebruikte banen. Bel voor een gratis consult bij een van onze door Extensielle zelf getrainde professionals.

HAIR EXTENSIONS

Vanaf € 295,-

OMHOOG ZETTEN

Vanaf € 60,-

OVER DJARLING HAIREXTENSIONS

Djarling hairextensions zijn in 1988 ontwikkeld door de Deense Jette Djarling en is de leider in de markt met hoge kwaliteit in zowel de hairextensions als het systeem.

Djarling hairextensions bestaan uit 100% echt haar en is een mix van Indiaas en Europees haar waardoor zowel de kracht als de zachtheid op een natuurlijke en elegante manier overeenkomen met het Nederlandse haar.

Loading...

Make an appointment