smoothing

De Nanokeratin System Smoothing Treatment is een internationaal gerenommeerde behandelmethode. Pluizend haar, stug, dof en futloos haar worden zacht, soepelvallend en glanzend. Geverfd haar behoudt langer zijn kleur. Behandelingen zijn tot twaalf weken zichtbaar effectief en de resultaten in één woord spectaculair.

Nanokeratin System heeft een unieke biomimetische technologie ontwikkeld, waarbij keratine wordt opgesplitst in microdeeltjes van moleculaire grootte, zo klein dat ze tot diep in de haarvezels doordringen. Op deze manier verandert zelfs het meest stugge en pluizende haar in zacht, soepelvallend haar dat makkelijk te stylen is. De haarverzachtende behandeling werkt versterkend en vochtinbrengend en bestaat uit gepatenteerde biomimetische ingrediënten, keratine, aminozuren en proteïnen.

ONE STEP TREATMENT

Een intensieve en herstellende behandeling voor het haar. De behandeling herstelt het haar per effectief, met als resultaat gezond en glanzend haar.
Medium lengte vanaf € 75,- / lang haar vanaf € 95,-

SOFT SMOOTHING

Een revolutionaire haar treatment, ontwikkeld om het haar gezond te maken en de structuur te veranderen. Resultaat: glad, gezond en vernieuwd haar.

Gemiddelde lengte vanaf € 250,- / lang haar vanaf € 295,-

COMPLETE SMOOTHING

Een revolutionaire haar treatment, speciaal ontwikkeld om het haar volledig te vernieuwen en de structuur van het haar te wijzigen.
Gemiddelde lengte vanaf € 325,- / lang haar vanaf € 365,-

Deze prijzen zijn richtlijnen. De exacte prijzen (afhankelijk van haarlengte en -volume) vertellen we u graag tijdens een consult. Vraag uw specialist voor informatie over onze nieuwe Nano Smooth Pure behandelingen.

SMOOTH TREATMENT IN DE JORDAAN

La Maison Amsterdam is een dames- en herenkapper in de Jordaan waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat.

Ook voor heren is een bezoek aan La Maison méér dan even je haar laten knippen. Hier staat de filosofie van La Biosthétique centraal: the Culture of Total Beauty. De balans tussen je goed voelen en er goed uitzien. De perfecte look. De natuurlijke producten van La Biosthétique verzorgen en voeden het haar én de hoofdhuid, en zijn bewezen effectief bij problemen als roos en haaruitval. La Maison Amsterdam is zeven dagen per week open, dus ook op zondag. La Maison is gevestigd aan de Rozengracht 215, in het centrum van Amsterdam, aan de rand van de Jordaan.

Loading...

Make an appointment