Smoothing Treatment

Nanokeratin Smoothing Systeem zorgt voor een zijdezacht resultaat dat tot 12 weken zichtbaar blijft. Een unieke biomimetic technologie die keratine afbreekt tot op een micro moleculair niveau, waardoor het kan doordringen tot de haarwortel wat zacht, handelbaar haar als resultaat geeft, zélfs voor het meest stugge en onhandelbaar haar.

SOFT SMOOTHING

Een revolutionaire haar behandeling gericht op de optimale gezondheid van het haar en lichte structurele verandering ontwikkeld om het haar glad en gezond te maken en de structuur licht te veranderen

Resultaat: glad, gezond en sterk haar.
299/399

COMPLETE SMOOTHING

Een revolutionaire hair treatment, speciaal ontwikkeld om het haar volledig te vernieuwen en de structuur van het haar intensief te veranderen.

299/399

Deze prijzen zijn richtlijnen. De exacte prijzen (afhankelijk van haarlengte en -volume) vertellen we u graag tijdens een consult. Vraag uw specialist voor informatie over onze nieuwe Nano Smooth Pure behandelingen.

Smoothing Treatment in de Jordaan

La Maison Amsterdam is een dames- en herenkapper in de Jordaan waar alles samenkomt: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat.

Ook voor heren is een bezoek aan La Maison méér dan even je haar laten knippen. Hier staat de filosofie van La Biosthétique centraal: the Culture of Total Beauty. De balans tussen je goed voelen en er goed uitzien. De perfecte look. De natuurlijke producten van La Biosthétique verzorgen en voeden het haar én de hoofdhuid, en zijn bewezen effectief bij problemen als roos en haaruitval. La Maison Amsterdam is zeven dagen per week open, dus ook op zondag. La Maison is gevestigd aan de Rozengracht 215, in het centrum van Amsterdam, aan de rand van de Jordaan.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.