schoonheid

Cel-actieve anti-verouderingsbehandeling. Stimuleert de herstelkracht van de huidcellen.  Voorkomt verharding van het bindweefsel. Rimpels vervagen. Vochtgehalte van de huid verbetert.

Al onze behandelingen zijn korte in stoel diensten.

BEAUTY INTAKE 15 MIN

Een geheel vrijblijvend advies.
Gratis

BEAUTY EXPRESS

Ter kennis making met de nieuwe beauty specialist een behandeling van 60 min voor € 45,-! De behandeling word persoonlijk voor u samengesteld. A touch of a beautiful skin.
Anti aging behandeling voor de rijpere huid. De huid word behandeld met de creme de la creme producten van Dermostetique lijn. De actieve werkstoffen zorgen voor een stralende, egale huid en verbeterd de herstelcapaciteit van de huidcellen.
60 min / € 45,- (normaal € 75,-)

COUPEROSE MASSAGE

Deze verzachtende en kalmerende behandeling zorgt dat de rood heden van de huid worden gekalmeerd.
Met de lymfe massage wordt de huid in volledige ontspanning gebracht, en de afvalstoffen afgevoerd. De behandeldeling wordt afgesloten met de iceball om de vaatjes te sluiten, en huid egaal te maken.
60 min / € 75,-

HYDRA-ACTIVE BEHANDELING

Persoonlijke huidanalyse en intensieve huidreiniging wordt de huid intensief gehydrateerd. Er wordt gewerkt met ampullen en visarome om diep in de huid te komen, waardoor de huid opgevuld word en intense hydratatie krijgt.
60 min / € 75,-

ACNE TREATMENT

Huid krijgt een diepte reiniging en wordt zorgvuldig uit gereinigd. De huid word behandeld met de Clarifiant lijn van La Biostetique, met de actieve werkstoffen wordt de huid glad en egaal.
60 min / € 75,-

MEN TREATMENT

Pitstop voor de man. Anti-stress behandeling voor de man, de schouders, nek en gelaat worden uitgebreid gemasseerd voor een volledige ontspanning. De behandeling word afgesloten met een verkwikkende oog verzorging.
45 min / € 45,-

FACIAL

De huid wordt zorgvuldig uit gereinigd en gepeeld. Gevold door een work out voor de huid, de bindweefsel massage is een mooie techniek om de huid strakker, stralender en egaal te maken. De bindweefsel is een gezonde manier om het collageen te stimuleren. De intensiteit word aan behoefte aangepast.
45 min / € 60,-

AFSLANKMASSAGE LICHAAM

Afslanken is een moeilijk proces. De afslankmassage biedt u een ondersteuning om het afval-proces te ondersteunen. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw als persoon. Gemiddeld tussen de 12 en 24 is gangbaar. Mogelijke plaatsen zoals de billen, buik, heupen en de boven armen worden door de bindweefsel techniek gladder en slanker.
45 min / € 60,-

OVER SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN

Er stralend uitzien. Je goed voelen. La Maison Amsterdam biedt een breed scala aan beauty treatments met de pure producten van La Biosthétique. Verzorgend, verfrissend, ontspannend. Van top tot teen.

Loading...

Make an appointment