Wenkbrauwen en Wimpers

WENKBRAUWEN & WIMPERS

BROW STYLING + TINTING (45MIN)

Wenkbrauwen stylen · shapen · threading · trimmen · pincet · styling & finishing touch met make-up. Henna of gewone wenkbrauwtint.

50

BROW STYLING (30min)

Wenkbrauwen stylen · shapen · threading · trimmen · pincet · styling & finishing touch met make-up. 

35.5

BROW TINTING (15MIN)

Kleurboost voor vollere en dikker uitziende wenkbrauwen (henna or regular brow tint)
18.5

LASH TINTING (15MIN)

18.5

GUY BROWS

Wenkbrauwen bijwerken

40

BROW LIFTING/STYLING/TINTING (90MIN)

De oplossing voor dunnere wenkbrauwen, geeft een volumineuze vorm, versterkt je wenkbrauwen en voedt ze met natuurlijke vitamine-oliën. resultaten blijven 5-8 weken. + draadsnijden · trimmen · pincet & verven.
107

LASH LIFTING (90MIN)

Wimperlifting is een behandeling van uw eigen wimpers. Ze worden op een speciale manier opgetild. Met deze techniek lijkt het alsof de natuurlijke wimpers langer zijn, waardoor je een bredere en expressievere look krijgt. In combinatie met de behandeling worden je wimpers geverfd en verstevigd met keratine booster voor nog betere resultaten.
90

WENKBRAUWEN SEMI PERMANENT MAKE-UP

Ben je het zat om elke dag je wenkbrauwen te tekenen en wil je dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien? Als je net wakker wordt, op vakantie en zelfs tijdens het sporten. Dat kan met semi-permanente make-up behandelingen. Met een handmatige pen met steriele, ultradunne naalden worden pigmenten onder de huid aangebracht. 

OMBRÉ POWDERBROWS (210 MIN)

Deze techniek zorgt voor een zachte en natuurlijke poederlook die je wenkbrauwen subtiel opvult. (eerste behandeling inclusief 1 vervolgbehandeling binnen 4 tot 6 weken)
565

COMBINATION OMBRÉ POWDERBROWS + MICROBLADING (210 MIN)

Het poedereffect wordt aangebracht op het lichaam van de wenkbrauw en flinterdunne haartjes worden rond de rand van de wenkbrauw getrokken. Die combinatie geeft een heel natuurlijk ogend resultaat. (eerste behandeling inclusief 1 vervolgbehandeling binnen 4 tot 6 weken)
565

TOUCH UP

Binnen 1 jaar (voor bestaande klanten)
210

OGEN SEMI PERMANENT MAKE-UP

INFRALASH (135MIN)

Het is een dunne lijn tussen de wortels van de wimpers. Hierdoor wordt de wimperlijn voller. Een Infralash ziet er natuurlijk uit en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Bij mannen worden subtiele puntjes tussen de wortels van de wimpers geplaatst. Hierdoor ontstaat een open look, zonder make-up effect. Eerste behandeling inclusief 2 vervolgbehandelingen binnen 4 weken na elke behandeling.
385

GRAPHIC EYELINER (135MIN)

Is een opvallende, volle eyeliner. Voorafgaand aan de behandeling wordt de aan te brengen dikte bepaald en kunt u ervoor kiezen om de eyeliner in een vleugel te laten eindigen. Dit effect is moeilijk zelf te bereiken, maar met Grafische eyeliner heeft u altijd twee ogen met dezelfde eyeliner. Eerste behandeling inclusief 2 vervolgbehandelingen binnen 4 weken na elke behandeling
385

Magic Shading Eyeliner (135MIN)

Make-up schaduweffect.
Deze techniek zorgt voor een delicate, poederachtige make-up voor alledaags gebruik. De eyeliner is geschaduwd en bestaat uit twee of drie kleuren, van donker naar licht en flikkert een beetje aan de randen. Zo krijg je een subtiele smokey eye zonder dat je dat hoeft te doen. zelf iets. Eerste behandeling inclusief 2 vervolgbehandelingen binnen 4 weken na elke behandeling.
495

Wenkbrauwen en Wimpers behandelen

Een bezoek aan La Maison Amsterdam is méér dan ‘even naar de kapper gaan’. In onze kapsalon aan de Rozengracht in de Jordaan, bieden wij diverse schoonheids- en verwenbehandelingen. Van het epileren, harsen en kleuren van wenkbrauwen tot het verven van wimpers en een snelle make up touch-up.

Elke behandeling bij La Maison Amsterdam is een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit.

logo-la-maison@2x

Adres & Contact

La Maison Amsterdam®
Rozengracht 215
1016 LZ Amsterdam
The Netherlands
+31 20 330 3120
Mail ons

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00u
Dinsdag
09:00 - 18:00u
Woendag
09:00 - 18:00u
Donderdag
09:00 - 18:00u
Vrijdag
09:00 - 18:00u
Zaterdag
09:00 - 17:00u
Zondag
10:00 - 17:00u

Blijf op de hoogte

Meld je aan en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Afmelden is mogelijk via de nieuwsbrief. 

Something went wrong. Please check your entries and try again.